Youropia Flag


27 Φεβρουαρίου 2011
Ειδήσεις
Ίβκοβιτς: "Οι παίκτες δεν είναι μηχανές"
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως ήθελε μία καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του, αλλά κατανοεί πως δεν είναι μηχανές

"Ο Πανελλήνιος είναι μία έμπειρη ομάδα με αρκετούς καλούς έμπειρους παίκτες. Μετά την Τουρκία ήθελα μία καλή εμφάνιση αλλά σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί και ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, κάτι που αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματα του Index που ήταν αρνητικά. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς φέτος, μετά το παιχνίδι στην Τουρκία οι Σπανούλης και Τεόντοσιτς δεν προπονήθηκαν καθόλου. Ο Σπανούλης ήταν στον πάγκο επειδή έπρεπε να συμπληρώσουμε 12άδα. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές και δεν μπορούμε να τους πιέζουμε συνέχεια. Ετοιμαζόμαστε για μία δύσκολη εβδομάδα, με τη Ζαλγκίρις και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό".

 

Σε ερώτηση για την παρουσία μαθητών δημοτικού στις εξέδρες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: "Θέλαμε κοντά τους οπαδούς μας αλλά αυτή είναι η απόφαση και πρέπει να τη σεβαστούμε. Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που είχαμε κάνει στον ΕΣΑΚΕ είχαμε συμφωνήσει όλοι ότι στο πρώτο αντικείμενο που θα έπεφτε στο γήπεδο θα φεύγαμε και είναι κάτι που όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα πρέπει να το βελτιώσουν".

 

Όσο για τον αν περίμενε περισσότερο κόσμο στο ΣΕΦ: "Ναι, σίγουρα περίμενα περισσότερο κόσμο μετά από αυτή τη νίκη. Στην Ελλάδα ο κόσμος προτιμά το ποδόσφαιρο. Εγώ περίμενα να δω τους φίλους του μπάσκετ γιατί και η ώρα βόλευε αλλά αυτό δεν έγινε. Δεν ξέρω ποιά άλλη εξήγηση να δώσω".