Youropia Flag


19 Φεβρουαρίου 2011
Ειδήσεις
Χαμηλώνει τον πήχη ο Schumacher
Τραγικό νέο...

Όσο περνάει ο καιρός γίνεται μικρότερο το καλάθι που κρατά ο Michael Schumacher ενόψει 2011. Από εκεί που μιλούσε για κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου τη νέα αγωνιστική σεζόν, οι προσδοκίες στη Mercedes GP έχουν μειωθεί σημαντικά αφού μετά το τέλος της πρώτης ημέρας δοκιμών στη Βαρκελώνη, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έθεσε ως στόχο την επίτευξη της πρώτης νίκης της ομάδας.

«Ο στόχος είναι ίδιος με πριν από μερικές εβδομάδες. Να βρεθώ με αυτό το μονοθέσιο στο βάθρο και αν όλα πάνε καλά, να κερδίσω έναν αγώνα φέτος. Λογικά αυτή θα είναι η μεγαλύτερη δυνατή προσδοκία για εμάς αν και είναι δύσκολο να κρίνουμε αυτή τη στιγμή τα επίπεδα ανταγωνιστικότητάς μας σε σχέση με τους άλλους. Άλλωστε θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο ενόψει του αγώνα του Bahrain. Είναι όμως ερωτηματικό το πόσο σε σχέση με τους άλλους. Είχαμε ωστόσο μία καλή ημέρα και ήταν ικανοποιητικό το ότι συμπλήρωσα απόσταση αγώνα χωρίς προβλήματα. Πλέον μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας στον τομέα της απόδοσης», είπε ο 42χρονος αμέσως μετά το τέλος της ημέρας.

Ο Γερμανός συμπλήρωσε 90 γύρους χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα και με καλύτερη επίδοση στο 1.27.512, κατέλαβε την όγδοη θέση στη σχετική κατάταξη. Ο Schumacher θα οδηγήσει ξανά τη Δευτέρα αφού το Σαββατοκύριακο θα έχει ο Nico Rosberg στη διάθεσή του τη W02.

πηγή: msfree.gr