Youropia Flag


25 Φεβρουαρίου 2011
Ειδήσεις
Η τρελή πρόταση της Τέρεκ στον Ρονάλντο
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τη στιγμή που ο Ρονάλντο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και στη δημοσιότητα ήρθε δημοσίευμα που θέλει τη ρώσικη Τέρεκ Γκρόζνι να του καταθέτει πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους.

Ο Βραζιλιάνος έχει κληθεί για να δώσει το “παρών” σε φιλικό αγώνα που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας προς τιμήν της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2002, που δεν ήταν άλλη από τη Βραζιλία. Οι άνθρωποι του συλλόγου (σ.σ του οποίου προπονητής είναι πλέον ο Ρούουντ Γκούλιτ) είναι αποφασισμένοι να κάνουν την κίνησή τους για να πείσουν τον Βραζιλιάνο να επιστρέψει στη δράση, προσφέροντας μάλιστα ετήσιες αποδοχές 8.000.000 δολλαρίων.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Tvoi Den” αναφέρει ότι η διοίκηση της Τέρεζ είναι έτοιμη να προσφέρει “χρυσάφι” στο “φαινόμενο” για να τον κρατήσει στο Γκρόζνι, παρά το ότι ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση.

Στο...κεφάλι του ρωσικού συλλόγου βρίσκεται ο Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος είναι γνωστός για το εμπόριο όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί πως επανελλειμένα έχει καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Τσετσένιος πολέμαρχος δείχνει όμως αποφασισμένος να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να απαντήσει στην Ανζί Μαχατσκάλα, η οποία ανακοίνωσε προ ημερών την απόκτηση του Ρομπέρτο Κάρλος.