Youropia Flag


27 Φεβρουαρίου 2011
Ειδήσεις
Καραγκούνης: "Μείναμε δυσαρεστημένοι"
Για το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Ατρόμητος απέναντι στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο μέσος της ομάδας των δυτικών προαστείων, Θανάσης Καραγκούνης, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra"

"Μείναμε και λίγο δυσαρεστημένοι έτσι όπως πήγε το ματς. Το να παίρνεις ένα βαθμό στο ΟΑΚΑ είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το μηδέν, αλλά να παίξουμε κι εμείς το παιχνίδι μας. Με βάση τον αντίπαλο που είχαμε, κάναμε πολλές ευκαιρίες", είπε ο μέσος του Ατρομήτου, ο οποίος δεν έκρυψε πως το ματς με τον Πανιώνιο είναι το σημαντικότερο της χρονιάς για την ομάδα του, ενώ σχετικά με τις αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου τόνισε:

"Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα. Ειδικά στην επίθεση έχει καλούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να πάμε να πάρουμε την πρόκριση στο Βόλο. Έχει δείξει ότι πιο εύκολα χτυπάει τα εκτός παρά τα εντός έδρας ματς. Κι εμείς έτσι είμαστε. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το ποιος θα περάσει. Θέλουν και οι δυο ομάδες να περάσουν στον τελικό. Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους δυο. Ας νικήσει ο καλύτερος".

πηγή: pamesports.gr