Youropia Flag


29 Δεκεμβρίου 2010
Ειδήσεις
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής από Ομπράντοβιτς
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για κάποια μεταγραφή ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

«Αυτό που είπαμε και πριν το ματς είναι ότι έπρεπε να ξεχάσουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος γιατί αυτός θα ήταν ένας διαφορετικός αγώνας. Ο Άρης ήρθε να πολεμήσει. Κατέβηκε με ψηλούς σμολ φόργουορντ και ενώ ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε, είχαμε άστοχα σουτ και δεν είχαμε καλές επιστροφές. Κάναμε λάθη, δεν είδαμε τις παγίδες που έκανε ο Άρης κοντά στο καλάθι.

Η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Σκεφτείτε ότι παίζουμε με δύο ξένους παίκτες στην ομάδα. Μόνο ο Τέπιτς και ο Σάτο... Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη. Και εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τους μικρότερους παίκτες, τους Ζούμπο, Μπόγρη και Καραμαλέγκο που μας βοηθάνε κυρίως στις προπονήσεις, για να κάνουμε σωστή και δυνατή προπόνηση.

Επίσης δεν μου αρέσει να στέκομαι σε ονόματα, αλλά ο Τσαρτσαρής έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως και όλη η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το δεύτερο παιχνίδι και πρέπει να σκεφτούμε αρκετά πράγματα. Έχουμε θέσει πολλούς στόχους για την επόμενη χρονιά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν».

Τέλος σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποια μεταγραφή απάντησε: «Όλα είναι πιθανά...»

 

Πηγή:   www.leoforos.gr