Youropia Flag


16 Ιανουαρίου 2011
Ειδήσεις
Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2
Ο Παναθηναϊκός θέλει πάση θυσία τη νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καβάλα, προκειμένου να μειώσει στο +5.

 Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Γκοβού, Λουίς Γκαρθία, Νίνης, Σισέ.

 

Η ενδεκάδα της Καβάλας: Βαγιέχο, Περτζέλ, Περερίνια, Βουτσίτσεβιτς, Ντικρόκ, Πετκάκης, Καρντόσο, Χρκγόβιτς, Ονουάτσι, Θεοδωρέλης, Αμπντούν.

 

Ολα έτοιμα για να υποδεχθούμε τις δύο ενδεκάδες από την φυσούνα. Μετά τους χαιρετισμούς, όλα έτοιμα για την σέντρα του ματς με το ψιλόβροχο να συνεχίζεται.

 

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Γκοβού να κάνει την πρώτη θετική ενέργεια του αγώνα.

 

2' Εδώ να πούμε πως στην ενδεκάδα μπήκε ο Γάλλος αμυντικός Φερτζέλ του οποίου η μπλε κάρτα βγήκε τελευταία στιγμή.

 

3Γκοοοοολλλ!!! Η Καβάλα άνοιξε το σκορ!!!Ο Σαριέγκι στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στον Αμπντούμ, που με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

 

5' Καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Καντέ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

 

10' Ο Τζαμέλ Αμπντούν κάνει ότι θέλει από τα αριστερά. Με ατομική προσπάθεια ξεπέρασε τον Βύντρα και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ,οι πράσινοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα.

 

13' Ο Αμπντούν παίζει με πολύ πάθος. Σε άμυνα, επίθεση, κέντρο. Παντού είναι ο Αλγερινός...

Γκοοοοολλλλλ!!!! Ο Παναθηναϊκός θα φέρει το ματς στα ίσα.Ο Σισέ έκανε κεφαλιά πάσα μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Κατσουράνη να κάνει την προβολή πό κοντά και να φέρνει το ματς στα ίσα. 

 

14' Η αντίδραση του Βαγέχο πάντως ήταν τραγική..Αυτός ο Τσίλιας τελικά ποιος είναι;Έτσι έγραφε η μπλούζα του Κατσουράνη κάτω από την φανέλα.Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει..

 

15' Τελικά μάθαμε τι σημαίνει Τσίλιας. Είναι το παρατσούκλι του μικρού του παιδιού. Χαριτωμένο.

Επίσης είναι και συνεργείο αυτοκινήτων στην Μαγούλα.

 

16' Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά πρέπει να πούμε.Πάλι πονόματος;Θα καταρεύσω σαν την Μανωλίδου!!Ο Νίνης δείχνει να πονάει στους κοιλιακους.Το μεσημέρι ένα πιάτο μακαρόνια είναι καλά,αν φας δύο και πας για μπάλα καλύτερα να μην πας..

 

21' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2-1!!! Μετά από μπαλιά από την άμυνα, ο Σισέ έφυγε από τα δεξιά και πήγε να κρεμάσει τον Βαγέχο. Η μπάλα πέρσε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε πάλι τραγική επιλογή, με αποτέλεσμα ο Θεοδωρέλης να του βάλει τις φωνές!!!

 

23' Πάντως να πούμε πως οι άμυνες και των δυο ομάδων είναι για τα κλάματα...

 

28' Καλή φάση για τους πράσινους. Ο Γκοβού με ατομική ενέργεια μπήκε από τα δεξιά, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και παραλίγο να μπει αυτογκολ. Στη συνέχεια ο Βαγέχο μάζεψε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα.

 

29' Φάουλ για την Καβάλα σε καλό σημείο.Οι πράσινοι έδιωξαν όμως η μπάλα φαίνεται να χτύπησε στο χέρι του Νίνη έξω από την μεγάλη περιοχή.

 

30Γκοοοοοοολλλ!!! Ο Σισέ θα κάνει το 2-1 με διπλή προσπάθεια.Ο Νίνης θα δώσει στον Κατσουράνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον έμπειρο μέσο να δίνει με τη σειρά του στον Σισέ. Αρχικά ο Γάλλος έκανε το σουτ, ο Βαγέχο απέκρουσε πάνω του και με δεύτερη προσπάθεια σκόραρε από κοντά.

 

34' Η Καβάλα παίζει από τα δεξιά κυρίως εκεί που παίζει ο Αμπντούν.Ο Σπυρόπουλος πήρε την πρώτη κίτρινη στο ματς για μαρκάρισμα στον Αμπντούν. Κακό αυτό για τους πράσινους.

 

36' Ο Λουίς Γκαρσία είναι πολύ κακός σήμερα. Ο Γκοβού από την άλλη δείχνει σε καλή κατάσταση, αφού βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις.

 

40' Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει το 0-1 σε 2-1. Το ματς θυμίζει λίγο αυτό με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.Να πούμε πως Κατσουράνης και Σπυρόπουλος έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες. Έτσι ο Σπυρόπουλος θα λείψει σε ένα από τα επόμενα ματς.

 

41' Με δέκα για λίγο ο Παναθηναϊκός, καθώς η μύτη του Βύντρα μάτωσε.

 

42' Πεναλτι για την Καβάλα!!!Γκκκοοοοοολλλλλ!!! Η Καβάλα θα κάνει το 2-2 με ένα υπέροχο χτύπημα από τον Αλγερινό.Ο Σιμάο έκανε ανόητο πέναλτι, μετά από σέντρα του Αμπντουν ο Αφρικανός σήκωσε το χέρι ψηλά και βρήκε την μπάλα.Πάλι ο Αμπνούν στη φάση..Τα έχουμε πει. Οι δυο άμυνες είναι καφενεία..

 

43' Ο Σιμάο μάλλον δικαιώνει τους προπονητές που δεν τον εμπιστεύτονται στην βασική ενδεκάδα. Καμία εξέλιξη.Να πούμε πως στο κέντρο φαίνεται ένα μεγάλο κενό, αφού Νίνης, Κατσουράνης, Σιμάο δεν είναι κοντά.

 

44' Ο Βαγέχο παραλίγο να κάνει την μαγεία του πάλι, αλλά ευτυχώς με διπλή προσπάθεια μάζεψε την μπάλα.

 

45' Ημίχρονο λοιπόν... Οι δυο ομάδες στο 2-2.Τι κρατάμε από το πρώτο μέρος; Τον Αμπντουν που κάνει ότι θέλει από την Καβάλα και τους Σισέ, Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό. Οι άμυνες; Για τα πανηγύρια.

 

46'  Η Καβάλα στην σέντρα.Ο Σιμάο εκανε τραγικό λάθος και έδιωξε την μπάλα πάνω στον Βουτσίσεβιτς, όμως ο Σέρβος δεν έκανε αμέσως το πλασέ. Στη συνέχεια της φάσης ο Αφρικανός άσος έσωσε πάνω στην γραμμή.Βέβαια για να μην γινόμαστε κακοί με τον Σιμάο, είναι μόνος του που κόβει στο κέντρο. Κατσουράνης και Νίνης τίποτα.

 

52' Καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει το 3-2, ο Γκοβού ανέβηκε από τα δεξιά και έβγαλε τη σέντρα, ο Γκαρσία θα κάνει το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

 

55' Πολύ ωραία φάση. Ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα στον Σισέ στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Γάλλος πήρε ωραία κεφαλιά, ο Βαγέχο με δυσκολία σε κόρνερ.

 

56' Ο Αμπντούν έχει έναν ελεύθερο ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο. Παίζει παντού.Λίγα πράγματα από τον Ονουάτσι και από τον Καρντόσο.

 

62' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Γκοβού έξω στη θέση του ο Χριστοδουλόπουλος. Και Γκαρσία έξω για να παράσει ο Μαρίνος.Ο Γάλλος κάτι έκανε στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως τίποτα.Ο Ισπανός ήταν απλά τραγικός.

 

63' Κίτρινη κάρτα στον Χργκοβιτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρίνο.

 

65Γκοοοοολλλλ ο Σισέ πετυχαίνει και δέυτερο γκολ κάνοντας το 3-2.Ο Νίνης έτρεξε μέσα στην περιοχή και έγινε κάτοχος της μπάλας, ο Θεοδωρέλης έσπρωξε όσο χρειαζόταν τον νεαρό μέσο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.Η φάση ήταν δύσκολη πρέπει να πούμε, όμως ήταν πέναλτι. Ο Νίνης είχε ανοίξει το βήμα του και έτσι σε περίπτωση που τον ακουμπούσε κάποιος θα ήταν φάουλ

 

67' Αλλαγή για την Καβάλα. Γιάννου μέσα στη θέση του Βουτσίσεβιτς.Κουράστηκε ο Σέρβος που ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι.

 

68' Ο Βαγέχο έχει πέσει κάτω και πιάνει το πόδι του.Πάντως δεν είναι καιρός για να ζητήσει αναπηρική σύνταξη με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Για να δούμε μπορεί να συνεχίσει;

 

70' Αλλαγή στο τέρμα. Κατεργιαννάκκης στη θέση του Βαγέχο.Άτυχος ο Ισπανός πορτιέρο.

 

75Φοβερή φάση! Ο Ντικρόκ έπιασε μια βολίδα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τζόρβας με δυσκολία σε κόρνερ.

 

77' Καλός ο Περεϊρίνια, όσο περνάει ο χρόνος ο Πορτογάλος άσος ανεβάζει στροφές. Σπάνιο αυτό για ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα.Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Καραγκούνης μέσα στη θέση του Νίνη.

 

78' Φάουλ σε καλή θέση για την Καβάλα. Αμπντούν στην μπάλα.Στα πουλιά τραγικό χτύπημα..

 

80' Αλλαγή για την Καβάλα. Ναζλίδης μέσα στη θέση του Ονουάτσι που δεν έκανε τίποτα σήμερα...

 

81' Καλά ο Σιμάο κάνει απιστευτα πράγματα... Γύρισε την μπάλα τόσο δυνατά στον Τζόρβα, που παραλίγο να μπει αυτογκολ!!Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Σ

 

83' Γκοοοοοοοολλλ!!! 4-2 ο Παναθηναϊκός.Ο Μαρίνος βρήκε πού ωραία τον Σισέ στα δεξιά, ο Γάλλος με εντυπωσιακό σπριντ ξεπέρασε τον Χργκοβιτς και έβγαλε την μπαλιά στην περιοχή. Εκεί ο Χριστοδουλόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 4-2.

 

87' Ο Σισέ σήμερα είναι όλα τα λεφτά. Δυο γκολ, ασιστ. Τι άλλο να κάνει;

 

90' Ο Αμπντουν κουράστηκε και μαζί του έπεσε όλη η Καβάλα. Όσο είχε δυνάμεις βλέπαμε άλλο παιχνίδι.Ο Μαρίνος γύρισε ωραία στον Βύντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καβάλας, με τον 29χρονο αμυντικό ωστόσο να κάνει άσχημο σουτ...

 

92' Δοκάρι! Ο Χιστοδουλόπουλος θα κάνει το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στην αγκαλιά του Βαγέχο.

 

94' Τέλος! Ο Παναθηναϊκός πήρε μία δύσκολη νίκη.