Youropia Flag


18 Ιανουαρίου 2011
Ειδήσεις
Μπουρούσης: "Στόχος το πρωτάθλημα"
Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τον μεγάλο φετινό στόχο του πρωταθλήματος στο ραδιόφωνο του «Novasport FM».

Αναλυτικά τα όσα είπε:
 

Για τον στόχο του Ολυμπιακού:

«Είναι σημαντικό που ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος χωρίς να έχουμε ηττηθεί, αλλά ο στόχος παραμένει το πρωτάθλημα και δεν έχει επιτευχθεί. Είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε σε όλα. Σημασία έχει ότι η ομάδα είναι υγιής και κάποιοι μικροτραυματισμοί δεν μας στοίχισαν».
 

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη που σίγουρα θα μας βοηθήσει. Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή, φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να συνδυάζετε με αποτελέσματα η σκληρή προπόνηση. Πιστεύω όμως ότι αυτή η νίκη, στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα, λειτούργησε περισσότερο ευεργετικά για τον κόσμο. Εμείς ακόμα και αν χάναμε στο ΟΑΚΑ, θα συνεχίζαμε να δουλεύουμε για το καλύτερο. Για τον κόσμο όμως είναι αλλιώς. Θα τον βοηθήσει να πιστέψει περισσότερο στην ομάδα, σε εμάς και να συνεχίσουμε έχοντας τον στο πλευρό μας».
 

Για την άμυνα:

«Αν δεν παίξεις άμυνα, δεν πρόκειται να κερδίσεις κανένα μεγάλο παιχνίδι. Ακόμα και κόντρα σε αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας. Σε δυο-τρείς αγώνες που εμφανιστήκαμε «χαλαροί» σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, αντιμετωπίσαμε προβλήματα, άσχετο αν τελικά νικήσαμε στο τέλος. Για παράδειγμα στην Ρόδο, δεν παίξαμε καθόλου καλά στην άμυνα και παραλίγο να χάσουμε. Αυτό θα μας στοίχιζε ενόψει της συνέχειας, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Στο ΟΑΚΑ, καταφέραμε να παίξουμε καλά και ομαδικά στην άμυνα και στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις του Παναθηναϊκού και αυτό μας έδωσε την νίκη».
 

Για το Top 16:

«Για μας τώρα ξεκινάει το σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης. Εδώ θα κριθούν πολλά και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο περισσότερο δίπλα μας, γιατί όλα τα ματς είναι επικίνδυνα σε αυτή τη φάση».
 

Για την τιμωρία της έδρας:

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που τελείωσε όλη αυτή η ταλαιπωρία. Ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί στο μέλλον όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε κανένα γήπεδο. Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ και είναι άσχημο να παίζεις σε άδειες εξέδρες».

 

Πηγή:   www.gazzetta.gr